U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sharon Slachter

Sharon is:

Behulpzaam, sociaal en vriendelijk

Een echte teamplayer, loyaal en betrouwbaar

Zorgt voor structuur en creëert graag harmonie

Ondersteunend en gezellig

Taakgericht

 

Sharon is regisseur, choreograaf, schrijver, boekhouder en accountant voor de Zeven Sloten groep.

 

Sharon stond al als klein meisje graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze begon al jong met turnen en elke familieaangelegenheid was een podium voor haar. Een dansje, play-back act, of een imitatie van Theo en Thea was er altijd wel bij. Sharon is een doener en komt in actie zodra ze iets wil.
Tijdens de sportopleiding aan het CIOS besluit ze dat ze naar de dansacademie wil. Ze volgt extra danslessen van kinderklassiek tot moderne lessen. Verschillende mensen geloven in dit talent en steunen haar. Tot ieders verbazing wordt ze in 1996 aangenomen op de Rotterdamse Dansacademie.
Tijdens haar opleiding volgt ze verschillende stages en start haar eigen dansschool Sharon Swing Studio. Daarnaast danst ze in de Efteling Sprookjes Show, waarin ze in 2002 de hoofdrol had als de Gelaarsde Kat. Na veel doceren en zelf op het podium staan, besloot ze in 2003 te stoppen met theater.
Ze begon als begeleidster in de kinderopvang en deed uiteindelijk een opleiding manager in de kinderopvang. Dit heeft ze tot 2008 met veel toewijding gedaan. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2009 ging ze samen met haar huidige man in het bedrijf Theatermaker Michiel van de Burgt werken. Nu na, 10 jaar samen wetende dat het werkt, gaan ze verder onder een nieuwe naam: Theater MENS. Als regisseur, choreograaf, schrijver, boekhouder en accountant van de Zeven Sloten groep ontwikkelt zij zich graag verder. Door te doen, te beleven en keihard te werken.

 

"Door jou heb ik de rol van mijn leven mogen spelen. Vanaf het begin heb jij 100% in mij geloofd. Daar ben ik je zo dankbaar voor. Bedankt voor alle energie, tijd en vertrouwen."

- Valerie Spijkers, Tracy in  Hairspray

 

"Bedankt voor het zien van ieders kwaliteiten en mogelijkheden! Ook die van mij… Er staat weer een prachtige show!"

- Annelies Hardenbol, May-Belle in Hairspray